mylife OmniPod

Letkuton tarrakiinnitteinen insuliinipumppu

Napsauttamalla tätä kaaviota saat lisätietoja mylife OmniPod -laitteen eduista.

Katso videoita Youtubessa

Ensimmäinen letkuton tarrakiinnitteinen insuliinipumppu

mylife OmniPod insuliinin annostelujärjestelmä on uudenlainen insuliinipumppuhoito. Insuliinipumppu kiinnitetään suoraan ihoon, ja letkuton yhteys insuliinipumpun ja Personal Diabetes Managerin (PDM) välillä helpottaa huomattavasti pumpun käyttäjien elämää.

Pieni, kevyt ja vesitiivis1 insuliinipumppu

Kevyen ja huomaamattoman insuliinipumpun paino on vain 25 grammaa ja korkeus 1,45 cm − siten tuskin edes huomaat käyttäväsi sitä. Koska insuliinipumppu on vesitiivis1, sinun ei tarvitse muistaa irrottaa sitä ennen suihkua tai uintia.

Helppo ja intuitiivinen käyttö

Tarvitset insuliinipumppuhoidossasi vain kaksi osaa: insuliinipumpun ja PDM-laitteen. Insuliinipumpun innovatiivisen muotoilun ansiosta laitteen käynnistäminen vaatii vain muutaman helpon toimenpiteen. PDM ohjaa sinua helposti ymmärrettävissä ohjeissa ja antaa sinulle hoitoasi tukevia taustatietoja.

Automaattinen ja lähes kivuton kanyylin asetus

PDM ohjaa sinua insuliinipumpun vaihtotoimenpiteessä. Kiinnitettyäsi insuliinipumpun kehoosi automaattinen kanyylin paikalleenasetus käynnistetään PDM:n painiketta painamalla. Lähes kivuton ja automaattinen asetus takaa, että kanyyli asetetaan aina samaan syvyyteen ja samassa kulmassa.

Integroitu verensokerimittari ja boluslaskin

Koska verensokerimittari on integroitu PDM:ään, sinun ei tarvitse erikseen pitää verensokerimittaria mukanasi. Tarvitsemasi ateriainsuliini voidaan laskea senhetkisten verensokeriarvojesi perusteella.

1 IPX8: Insuliinipumppu 7,6 metriä enintään 60 minuuttia. PDM ei ole vesitiivis.
OmniPod on Insulet Corporation -yrityksen rekisteröimä tavaramerkki.