Käyttäjien inspiroima –
sinulle suunniteltu.

mylife Unio

Käyttäjien inspiroima – sinulle suunniteltu

Kysyimme diabeetikoilta heidän näkemyksiään ihanteellisesta verensokerimittarista. Heidän vastauksiinsa ja ehdotuksiinsa perustuen kehitimme uusia standardeja asettavan tuotteen. mylife Unio on potilaskeskeinen verensokerimittari, joka vastaa käyttäjien tarpeita: käyttäjien inspiroima – sinulle suunniteltu.

Jokainen yksityiskohta on suunniteltu diabeetikoiden tarpeita silmällä pitäen. Huomaamattoman ja korkealaatuisen verensokerimittarin käyttö on intuitiivista, testiliuskan käsittely on hygieenistä ja lansetti sopii ihmisveren näytteenottoon. Lisäksi kaikki nämä ominaisuudet on koottu kauniiseen koteloon. mylife Unio on ihanteellinen kumppani jokapäiväiseen käyttöön niin kotona, työssä kuin matkoilla.

Ensimmäinen palaute ajankohtaisesta tutkimuksesta¹ yli 580 potilaalla osoittaa, että olemme kohdanneet käyttäjien tarpeen: 97 % tutkimukseen osallistuneista piti mylife Unio -verensokerimittarin intuitiivista käyttöä ja kokoa "erittäin hyvänä" tai "hyvänä". Lisäksi lähes 100 % potilaista oli tyytyväisiä verenso­kerimittarin muotoiluun. Noin 90 % potilaista arvioi mylife AutoLance -näytteenottolaitteen automaattisen lataus- ja laukaisutoiminnon "erittäin hyväksi" tai "hyväksi".

1 Tutkimus Ypsomed GmbH, Saksa 2014 (mylife Unio -laitetta käyttävät potilaat). Tiedot arkistossa.