mylife Unio

Käyttäjien inspiroima – sinulle suunniteltu

Kysyimme diabeetikoilta heidän näkemyksiään ihanteellisesta verensokerimittarista. Heidän vastauksiinsa ja ehdotuksiinsa perustuen kehitimme potilaskeskeisen mylife Unio -verensokerimittarin, joka todella vastaa käyttäjien tarpeita. Käyttäjien inspiroima – sinulle suunniteltu.

Jokainen yksityiskohta on suunniteltu diabeetikoiden tarpeita silmällä pitäen. Huomaamattoman ja korkealaatuisen verensokerimittarin käyttö on intuitiivista, testiliuskan käsittely on hygieenistä, ja lansetti tekee veren näytteenottosta miellyttävää. Lisäksi kaikki nämä ominaisuudet on koottu kauniiseen koteloon. mylife Unio on ihanteellinen kumppani jokapäiväiseen käyttöön niin kotona, työssä kuin matkoilla.

Palaute ajankohtaisesta tutkimuksesta1 yli 740 potilaalla osoittaa, että olemme kohdanneet käyttäjien tarpeen: 97 % tutkimukseen osallistuneista oli tyytyväisiä mylife Unio -verensokerimittariin. Yli 93 % tutkimukseen osallistuneista piti verinäytteen asettamista ja mylife Unio -verensokerimittarin kokoa “erittäin hyvänä” tai “hyvänä”. Lisäksi 98 % potilaista oli tyytyväisiä verensokerimittarin muotoiluun ja luotettavuuteen. Noin 93 % potilaista arvioi mylife AutoLance -näytteenottolaitteen lähes kivuttoman neulanpistosmenetelmän “erittäin hyväksi” tai “hyväksi”.

1 Tutkimus Ypsomed GmbH, mylife Unio -laitetta käyttävät potilaat, Saksa, 03.2016. Tiedot arkistossa.