Käyttäjien inspiroima –
sinulle suunniteltu.

mylife Unio

Tiedonhallinta

USB-Anschluss

mylife Unio on yhteensopiva useiden itsenäisten tiedonhallintaohjelmien kanssa. Potilasviestintä ja -seuranta ovat aivan kuten olet tottunutkin: helposti konfiguroitavat ja selkeät näytöt potilaiden opastusta varten.

mylife Unio -verensokerimittari on varustettu USB-liitännällä ja yhteensopiva eri ohjelmistojen kanssa. USB-liittimen ja toistotoiminnon ansiosta tarvitset tiedonsiirtoon vain tavanomaisen USB-pienoiskaapelin.

Seuraavat diabeteksen hoitoon tarkoitetut ohjelmistotuotteet ovat yhteensopivia mylife Unio -verensokerimittarien kanssa:

mylife Software -hoidonhallintaohjelmisto on suunniteltu aktiiviseen elämäntapaan. Sen intuitiivinen ja käyttäjäystävällinen muotoilu tekee käytöstä hyvin helppoa, ja sen suuntausraportit ja yksityiskohtaiset tilastot antavat paremman kuvan diabeteksen senhetkisestä hoitotilanteesta. Lisäksi se on yhteensopiva kaikkien mylife Diabetescare -laitteiden kuten mylife Unio-, mylife Pura- ja mylife Pura X -verensokerimittarien, mylife OmniPod-, mylife YpsoPump-, sekä lukuisten muiden laitteiden kanssa, mikä takaa joustavan käytön. mylife Software mahdollistaa monipuolisen tiedonsiirron ja entistä tarkemmat analyysit. Lataa mylife Software osoitteessa www.mylife-diabetescare.com/software

 

Vastuuvapauslauseke: Tässä käytetyt kolmannen osapuolen tavaramerkit ovat vastaavien omistajien tavaramerkkejä.